Om oss

Vi är den lilla butiken med det stora utbudet

Vi på Optiker Ullström är ett sammansvetsat gäng med Carl-Johan i spetsen och tillsammans har vi 75 år inom branschen. Vi brinner för kvalitet, service och det personliga mötet. Vi är alla unika och därför handplockar vi vårt sortiment kontinuerligt. I vår butik finns det alltid nått för alla.

Varmt välkomna!

DSCF6967

Personal

Carl-Johan Ullström Ägare

Carl-Johan Ullström Ägare

Leg. Optiker

Carl-Johan tog över butiken 1992 och satte sin egen prägel på den. Med sin långa erfarenhet kan ni känna er trygga i synundersökningsrummet. Alltid med ett leende på läpparna ser han till att du ser klart igen. Vår sportintresserade optiker som aldrig glömmer ett ansikte får dig att känna dig sedd både med och utan glasögon.

Christina Cedercrona

Christina Cedercrona

Optometritekniker

Småbarnsmamman som är van att rodda både hemma och här hos oss på Optiker Ullström. Christina är absolut ingen körsångare men en team leader. Med många hattar på sitt huvud servar hon er kunder med stort engagemang likväl ansvarar för de mer administrativa delarna. Inte att förglömma att hon förser oss med nyttigheter.

Amanda Andersson

Amanda Andersson

Optikerassistent

Amanda är verklig stjärna på färg och form. Hon plockar med säkerhet upp trender och ser till att godbitarna alltid finns hemma i butikshyllorna. En glädjespridare som lockar fram skratt hos både kunder och personal. Med denna Coka Cola älskande optikerassistent kan ni känna er trygga med att hitta rätta bågen just för er.

Emelie Olbers

Emelie Olbers

Optikerassistent

Vår charmiga hästtjej som är nyast i gänget. Med positiv energi och alltid nära till ett skratt ser Emelie till att ni hittar rätt bland vårt urval av bågar och glas. Som vår allt-i-allo är hon alltid på tå i butiken och gör det lilla extra för dig.

Kontakt

Barnarpsgatan 7, 55316 Jönköping
Måndag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lunchstängt: 13.00 - 14.00
Lördagar: 10.00 - 14.00